Logo In Shape afslankstudioIn Shape Afslankstudio, een afslankstudio speciaal voor vrouwen, opent haar deuren zaterdag 9 januari aan Meerwater 10 in Meerhoven. In Shape biedt een combinatie van beweging, voeding en persoonlijke begeleiding.

Eigenaresse Virginia van der Made vertelt met trots over de opening van haar studio: “Ik ben zelf veel afgevallen met Proslank en Slinc., de voedingsprogramma’s waar In Shape mee werkt. Ik voelde me zo goed! En dat wekte een ontembare passie in me op: dit moeten meer vrouwen weten! In mijn studio maak ik gebruik van innovatieve trainingsmethodes die doelgericht afvallen en plaatselijke figuurcorrectie mogelijk maken. Voor de vrouw die van haar lovehandles af wil tot vrouwen met (zwaar) overgewicht, In Shape heeft voor iedere vrouw de juiste aanpak.”

Openingsactie
Op 9 januari 2016 tussen 11.00 en 15.00 uur is iedereen welkom om bij In Shape Afslankstudio een kijkje te komen nemen. Iedereen die zich op deze dag inschrijft, krijgt 6 gratis lessen ter waarde van € 117,-. Kijk voor de voorwaarden en meer informatie op www.inshape-afslankstudio.nl.