De digitale onmoetingsplaats ‘Meerhoven Photography’ is nog maar amper een dag oud, maar kan nu al op grote belangstelling rekenen. Ruim 100 leden hebben zich al aangemeld voor het platform.

“De Facebookgroep Meerhoven Photography is een ontmoetingsplaats voor fotografieliefhebbers in Meerhoven” vertelt initiatiefnemer en Meerhovenaar Douwe Beckmann. “Een plek om je eigen favoriete foto’s te tonen, tips uit te wisselen en meer”.

Idee
Beckmann speelde al langer met het idee om in Meerhoven actiever met fotografie aan de slag te gaan en merkte dat andere bewoners dezelfde behoefte hadden. “In de Facebookgroep Meerhoven Ontmoet Elkaar zie ik geregeld foto’s voorbijkomen met commentaar van mensen dat ze op zoek zijn naar iets actiefs rondom fotografie. Nou, met 115 leden in een halve dag blijkt dat ook het geval. Ik heb allerlei ideeën voor gezamenlijke fotosessies vanuit of in Meerhoven. Maar denk ook aan fotowedstrijden en thema-opdrachten om meer actief met fotografie bezig te zijn in je vrije tijd. En uiteraard ben ik ook benieuwd naar ideeën van andere enthousiastelingen uit Meerhoven!”

Aanmelden
Geïnteresseerden kunnen zich via www.facebook.com/groups/MeerhovenPhotography aanmelden voor de groepspagina ‘Meerhoven Photography’.