Artisport MeerhovenHet Veldhovense bedrijf Artisport heeft per 1 juni 2016 Fit4All in Meerhoven overgenomen. Klanten van beide sportscholen kunnen gebruikmaken van de lessen en faciliteiten op beide locaties.

Bas Josiassen, eigenaar van Artisport, benaderde Fit4All toen hij een gerucht opving dat de sportschool te koop zou zijn. Hoewel dit niet het geval bleek, stond de eigenaar wel open voor verkoop. Josiassen zag de locatie wel zitten en besloot de concurrentie voor te zijn, mocht de sportschool toch ooit in de verkoop komen: “De sportschool zit op een schitterende locatie, in De Hangar, en als sportschool in Meerhoven heb je een monopolie. Het was niet gepland, maar nu het toevallig zo gelopen is, ben ik blij met twee mooie locaties.”

Kruisbestuiving
Het personeel van Fit4All blijft Artisport Meerhoven bemensen. Klanten van beide sportscholen kunnen gebruikmaken van de lessen en faciliteiten op beide locaties. “De ene vestiging heeft een ander lesprogramma, andere fitnessapparaten, en andere faciliteiten dan de andere, dus dat levert een mooie kruisbestuiving op.” Zo heeft de sportschool in Veldhoven een buitenarea, en worden in Meerhoven meer kinderlessen gegeven. Ook is er airco. Leden hoeven volgens Josiassen niet meer te betalen dan ze gewend zijn en zullen vaak zelfs voordeliger uit zijn. De komende drie maanden worden gebruikt voor de omzetting van de abonnementen.

Bron: Fit4All.