Sinds deze maand is Meerhoven een nieuwe sportschool rijker: Hybrid-Gym. Iedereen is welkom om een keer gratis en vrijblijvend bij de nieuwe sportschool te trainen.

De 23-jarige eigenaar Joey Seetsen is personal coach op het gebied van fitness en levensstijl. Belangstelling voor sport zat er bij Seetsen al vanaf jonge leeftijd in. “Op mijn 15de begon ik met fitness om een betere voetballer te worden. En op mijn 19de begon ik voor mezelf als personal trainer. Toen ik stopte met voetbal, ben ik me gaan focussen op de fitnesssport. Het mooie aan fitness is dat je kunt sporten op elk niveau. Door fysiek je grenzen te verleggen word je bovendien mentaal sterker. Na een periode bij defensie heb ik┬ásinds deze maand een eigen sportschool in Meerhoven: een sportschool die staat voor echte aandacht, binding en resultaat.”

Aanbod
Bij Hybrid-Gym kun je terecht voor ‘personal training’, ‘duo personal training’ en ‘small group training’. Seetsen: “De small group training gaat van kracht naar conditie en van boksen tot bootcamp. We geven elke ochtend en elke avond les. Ook in het weekend kun je in de morgen bij ons terecht. Iedereen is welkom om geheel gratis en vrijblijvend een keer te komen proeven hoe het is om bij ons te trainen. Bij interesse kun je altijd binnenlopen of ons een berichtje sturen.”

Meer informatie
Hybrid-Gym is doordeweeks open van 7.00 tot 22.00 uur en in het weekend van 8.00 tot 16.00 uur. Locatie: Meerwater 4 in Meerhoven (ter hoogte van supermarkt Jumbo). Kijk voor meer informatie op de website van Hybrid-Gym.