Medio juli 2020 krijgt Meerhoven er een nieuwe tandartsenpraktijk bij: Mondzorg Dental More.

Asal Soltani is eigenaar van de nieuwe praktijk. De onderneemster komt uit Brabant maar werkte de afgelopen jaren bij een praktijk in Amsterdam. Meerhoven is volgens haar de ideale plek om een eigen praktijk te openen: “Er wonen hier relatief veel expats. Ik werkte veel met expats in Amsterdam en dat vond ik hartstikke leuk, al die verschillende culturen.”

Meer zorg
Volgens Soltani komen er vijf behandelkamers waarvan er wegens corona in eerste instantie twee gebruikt worden. “Zeker in deze coronatijd is het goed om alles extra ruim op te kunnen zetten, zodat we in alle veiligheid onze zorg kunnen leveren.” De naam Dental More verwijst dnaar dat extra stukje zorg. Soltani: “Méér zorg, méér aandacht en natuurlijk is het ook een knipoog naar Méérhoven.” Meer informatie is te vinden via www.mondzorgdentalmore.nl.

Aanbod
Volgens Barbara Ploeger van Propertize, de beheerder van het winkelcentrum, is de praktijk een mooie toevoeging aan het bestaande aanbod in winkelcentrum en het gezondheidscentrum Meerhoven. “We hebben al veel aanbod van dagelijkse voorzieningen zoals supermarkten, een drogist, slijter en een bakker. Fijn dat we ook op het gebied van zorg diensten kunnen leveren.”