Vanaf vrijdag 23 december 2016 kunnen filmliefhebbers voortaan ook terecht in de nieuwe bioscoop Cinema Gold in City Centrum Veldhoven.

De bioscoop heeft vier zalen met in totaal 525 zitplaatsen waaronder 42 zogenoemde loveseats, bankjes voor twee personen. Er draait een gevarieerd filmaanbod. Tijdens de kerstvakantie zijn onder andere de volgende films te zien: Soof 2, Fantastic Beasts And Where To Find Them, Mees Kees, Rogue One – A Star Wars Story en Collateral Beauty.

Persoonlijk
Persoonlijke benadering staat volgens de website van Cinema Gold voorop. “Onze unieke bioscoop in Veldhoven staat garant voor de meest comfortabele en persoonlijke bioscoopervaring”. Bij aankomst in de zaal worden bezoekers persoonlijk naar hun zitplaats begeleid. Tijdens de voorstelling kan met een druk op de serviceknop een hapje en een drankje worden besteld.

Vervroegd
Eerder was de opening gepland voor begin 2017, maar door een strakke bouwplanning kon de opening van de nieuwe Veldhovense bioscoop Cinema Gold worden vervroegd naar vrijdag 23 december.

Bron: Ed.nl en Cinema Gold.