13jan 2018

‘Grip op je energie’ met Duurzaam Meerhoven

Op maandag 22 januari 2018 organiseert Duurzaam Meerhoven een informatieve bijeenkomst over energieverbruik onder de naam ‘Grip op je energie’. Tijd: 20.00-22.00 uur. Locatie: De Hangar, Meerbos 4 in Meerhoven.

Vanwege grote belangstelling tijdens twee eerdere bijeenkomsten organiseert Duurzaam Meerhoven nu een derde bijeenkomst. Aanmelden voor de bijeenkomst is verplicht […]

Lees meer

13jan 2018

Druk GroenLinks en PvdA om Eindhoven Airport

GroenLinks en de PvdA voeren de druk op het Eindhovense college om de toekomst van Eindhoven Airport op. Beide coalitiepartijen willen van B en W weten hoe de stand van zaken is in de discussie over de groei van de Eindhovense luchthaven.

Aanstaande dinsdag al moet het college van […]

Lees meer

11jan 2018

Kindercarnaval in Meerhoven

Op zondag 11 februari 2018 organiseert Carnavalsvereniging De Blindgangers traditiegetrouw het Kindercarnaval in Meerhoven. Residentie ‘De Hangar’ opent dan om 13.00 uur haar deuren. Locatie: Meerbos 4 in Eindhoven.

Er worden weer zo’n 1500 bezoekers verwacht en daarmee is dit één van de grootste carnavalsactiviteiten voor kinderen in de regio. […]

Lees meer

10jan 2018

Holiday Inn-hotel met 180 kamers op Flight Forum Eindhoven

Nog voor de zomer moet de bouw starten van een Holiday Inn-hotel op bedrijventerrein Flight Forum bij Eindhoven Airport.

Een viersterren-Holiday Inn-hotel met 180 kamers moet komend jaar verrijzen op bedrijventerrein Flight Forum bij Eindhoven Airport. Het tien jaar oude plan is uit de la getrokken nu de markt aantrekt, […]

Lees meer

10jan 2018

Brokstukken parkeergarage Eindhoven Airport naar onderzoekers

De Onderzoeksraad voor Veiligheid laat delen uit de constructie van de parkeergarage op Eindhoven Airport veiligstellen voor nader onderzoek.

Dinsdag is bouwbedrijf BAM rond het middaguur begonnen met de sloopwerkzaamheden van het ingestorte gebouw.

Lees meer op Ed.nl.

Lees meer

10jan 2018

Vluchten Lelystad niet zomaar naar Eindhoven Airport

Als het aan de Tweede Kamer ligt, wordt de voor april 2019 geplande opening van Lelystad Airport uitgesteld, met minstens een jaar. Het overhevelen van een teveel aan Schipholvluchten komt daarmee op de tocht te staan. Gaat Eindhoven Airport daar iets van merken?

Lees meer op Ed.nl.

Lees meer

6jan 2018

Ivo Recourt opent deuren sportschool na verwoestende brand

Enkele dagen voordat Ivo Recourt in juli 2017 zijn sportschool IMOVE in Veldhoven wil openen, wordt het pand door brand verwoest. Na een grondige renovatie gingen de deuren op 2 januari van dit jaar open.

In 2011 begon Recourt met het geven van bootcamps in Meerhoven. Recourt: “Het in groepsverband […]

Lees meer

2jan 2018

Meerhoven lanceert tweetalige wijksite en app

Sinds 1 januari 2018 zijn de wijksite Meerhoven.nl en de bijbehorende wijkapp tweetalig. Alle informatie over Meerhoven wordt voortaan zowel in het Nederlands als in het Engels aangeboden.

Beide media zijn een initiatief van bewonersverenigingen in Meerhoven. Ruben Trieling, namens de verenigingen: “Vanwege het toenemend aantal internationals in Meerhoven is […]

Lees meer

25dec 2017

Slingertouw haalt ruim 15.000 euro op voor goede doel

Basisschool ‘t Slingertouw in Meerhoven heeft ruim 15.000 euro opgehaald voor het Ronald McDonald Huis in Veldhoven.

De week voor Kerst staat bij ‘t Slingertouw traditiegetrouw in het teken van het goede doel. Dit jaar werd gekozen voor het Ronald McDonald Huis in Veldhoven. Hier logeren ouders, broertjes en zusjes […]

Lees meer

24dec 2017

‘Vijftien huizen bekeken, maar nog geen succes’

Zo’n 18.000 mensen zouden graag in Eindhoven willen wonen. Het aanbod: 544 huizen. Eindhoven is één van de plaatsen waar de huizenprijzen door het dak gaan.

Leer meer op NRC.nl.

Lees meer