25jul 2017

Meerhoven: vanaf 1 augustus betaald parkeren

In Meerhoven begint 1 augustus de proef met betaald parkeren. De proef is vooral bedoeld om het vakantiegangers die vanaf Eindhoven Airport vliegen moeilijker te maken.

Lees meer op Studio040.nl.

Zie ook: Bewoners Zanddreef in Meerhoven willen betaald parkeren.

Lees meer

24jul 2017

Toch FeelGood Park naar Meerhoven (video)

Meerhoven krijgt toch een FeelGood Park. De bedenkers van de Feel Good Market zijn er al een paar jaar mee bezig en nu is de knoop dan toch doorgehakt.

Het wordt niet zo groots van opzet als het maandelijkse evenement op Strijp S. Het FeelGood Park wordt een eethuisje aan […]

Lees meer

22jul 2017

Eindhoven Airport vliegt prognoses weer aan diggelen

En weer moest Eindhoven Airport zijn prognoses bijstellen. Opnieuw groeide de luchthaven in het eerste halfjaar van 2017 sterker dan verwacht; met 32 procent.

Directeur Joost Meijs verwacht dat eind dit jaar het aantal passagiers op 5,7 miljoen uitkomt, waar eerder nog werd gerekend op 5,3 miljoen. Ter vergelijking: vorig […]

Lees meer

22jul 2017

Meerhoven krijgt FeelGood Park van FeelGood Market

Er komt toch een FeelGood Park in Eindhoven. Een initiatief van de organisatie van de FeelGood Market die maandelijks plaatsvindt aan het Ketelhuisplein op Strijp-S. Het idee ligt er al langer en begin volgend jaar start de bouw om in de zomer te kunnen openen.

Het FeelGood Park komt aan […]

Lees meer

18jul 2017

Fout parkeren bij Eindhoven Airport gaat geld kosten

Het is de gemeente Eindhoven ernst. Wie vanaf woensdag zijn of haar auto fout parkeert in de buurt van Eindhoven Airport, krijgt een bekeuring. Waarschuwingen worden niet meer gegeven.

Lees meer op Omroep Brabant en Ed.nl.

Lees meer

18jul 2017

Muziek op ’t plein bij De Hangar in Meerhoven

Op zondag 30 juli 2017 speelt de band Humphrey & Friends op het overdekte plein bij De Hangar, Meerbos 4 in Eindhoven (Meerhoven).

Vanaf 14.00 uur is iedereen van harte welkom om een dansje te doen op het overdekte plein. Gezellige muziek, lekker dansen, een hapje en een drankje. Dat […]

Lees meer

14jul 2017

Internationale maatjes op ‘t Slingertouw in Eindhoven

De Eindhovense wijk Meerhoven is door de komst van veel expats steeds meer een internationale smeltkroes. Basisschool ‘t Slingertouw telt nu zeker dertig nationaliteiten. En al vanaf groep 1 wordt Engels gegeven.

Vier jaar geleden had basisschool ‘t Slingertouw in Meerhoven nog bijna alleen maar te maken met autochtone bewoners. […]

Lees meer

14jul 2017

Handjes de lucht in voor zomervakantie bij de Startbaan in Meerhoven

“Nog 3 minuten voordat ik stop, dat ik kap, dat ik nok,” zongen leerlingen van basisschool de Startbaan in Meerhoven vrijdagmiddag luidkeels mee op de tonen van Carlo & Irene, onder leiding van hun directeur, juf Ien de Kock.

Bron: Ed.nl.

 

Lees meer

10jul 2017

Vliegverkeer Eindhoven Airport plat vanwege ‘vreemde geur’ bij verkeerstoren

Vanwege een vreemde geur bij de verkeerstoren op Eindhoven Airport kunnen vanaf 13.00 uur maandagmiddag geen vliegtuigen meer landen en opstijgen vanaf het vliegveld.

De verkeerstoren is uit voorzorg ontruimd. De brandweer verricht metingen om te onderzoeken om wat voor stof het gaat.

Lees meer op Ed.nl.

Lees meer

8jul 2017

Bewoners missen plek voor auto in wijk rond vliegveld

Thuiskomen uit je werk en in de straat alle parkeervakken vol aantreffen. Daar word je niet vrolijk van. Al helemaal niet als er pas een paar straten verderop een plek is voor je auto.

Het overkomt bewoners van de Eindhovense wijk Meerhoven regelmatig. Ze zijn de dupe van vakantiegangers en […]

Lees meer