Op zondag 3 september 2017 vindt de jaarlijkse open dag van Tennisvereniging Meerhoven plaats. Ook start weer een nieuwe cyclus van ‘Maak Kennis met Tennis’.

Tussen 10.00 en 12.00 uur zijn er tennisclinics voor de jeugd. Voor degenen die nog geen tennisracket hebben, zijn rackets beschikbaar. Tussen 10.00 en 16.00 uur worden tevens de finales van de clubkampioenschappen gespeeld. Bestuursleden en trainers zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.

‘Maak Kennis met Tennis’
Voor degenen die na de open dag de smaak te pakken hebben maar toch nog vrijblijvend willen oefenen, start Tennisvereniging Meerhoven vanaf 6 september met een nieuwe editie van ‘Maak Kennis met Tennis’. De jeugd kan dan tijdens drie proeflessen kennismaken met de tennissport zonder meteen lid te worden van de vereniging.

Actie voor nieuwe leden
Nieuwe leden die tijdens de open dag lid worden, krijgen voor het jaar 2017 40% korting op de contributie. Daarnaast wordt onder de nieuwe leden één gratis jaarlidmaatschap 2017 verloot. Deelnemers aan ‘Maak kennis met tennis’ krijgen bij een lidmaatschap de kosten van de proeflessen als korting op de contributie.

Meer informatie
Kijk voor het programma van de open dag en informatie over ‘Maak Kennis met Tennis’ op www.tvmeerhoven.nl. Locatie: Waterfont 2 (verlengde van de Waterlinie) in Meerhoven.