Zaterdag 3 en zondag 4 september 2022 organiseert Tennisvereniging Meerhoven (TV Meerhoven) diverse activiteiten rond de opening van vier nieuwe padelbanen.

Hans Prein, voorzitter van TV Meerhoven: “Padel is een racketsport en heeft veel weg van tennis en squash. De sport is spectaculair, snel en dynamisch. Vanwege de populariteit van deze sport hebben we de afgelopen periode alles in het werk gesteld om vier padelbanen te realiseren. En dat is mede namens betrokken clubleden en sponsoren gelukt! De banen worden zaterdag 3 september officieel geopend. Dat weekend organiseren we diverse activiteiten om de wijk kennis te laten maken met de padelsport.”

Gratis padelclinics
Het openingsweekend start op zaterdag 3 september om 16.00 uur met gratis padelclinics. Onder begeleiding van ervaren padeltrainers kunnen zowel kinderen als volwassenen op een laagdrempelige manier kennismaken met padel. Padelrackets en ballen worden tijdens de clinics beschikbaar gesteld. Sportkleding en sportschoenen dien je zelf mee te nemen. Je hoeft geen lid te zijn van TV Meerhoven om aan de clinics deel te nemen. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Officiƫle opening
Om 18.45 uur worden de padelbanen officieel geopend. Daarna, om 19.00 uur, staat een demowedstrijd op het programma. Na afloop van de demowedstrijd dagen de padeltrainers iedereen uit en zijn er prijzen te winnen. De dag wordt afgesloten met een feestavond met diverse DJ’s. De feestavond start om 20.00 uur. Iedereen is welkom.

Invitatietoernooi
Zondag 4 september staat het ‘The Legends’ invitatietoernooi ‘Game, Set & Match’ gepland. Dit toernooi is een combinatie van een padel- en een tennistoernooi. Leden van TV Meerhoven kunnen iemand van buiten de vereniging uitnodigen om dit toernooi samen te spelen. Alle activiteiten van het openingsweekend vinden plaats bij TV Meerhoven, Waterfront 2 in Eindhoven.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over het openingsweekend op de website van TV Meerhoven. Op deze site vind je ook informatie over het lidmaatschap en de vereniging. Nieuwe leden betalen vanaf nu tot aan het einde van het seizoen een gereduceerd tarief van 60 euro.