Zaterdag 11 mei 2024 organiseert het Instituut voor Natuureducatie (IVN) speciaal voor gebruikers van een rolstoel of rollator een wandeling door Park Meerland onder leiding van natuurgidsen.

Vaak zijn de gewone IVN wandelingen niet helemaal geschikt voor mensen in een rolstoel of met een rollator. Op zaterdag 11 mei willen de natuurgidsen laten zien dat je de natuur in Park Meerland ook vanuit een rolstoel of met een rollator kan beleven. Natuurgidsen vertellen welke planten, vogels en insecten er op dit moment in het park te vinden zijn. Tevens leggen ze uit wat de gedachte is achter het ontwerp van het park, hoe het watersysteem in elkaar zit en wat er vroeger op diverse plekken in het park te vinden was. Daarnaast maken de deelnemers kennis met het jongste Arboretum van Nederland en het Vredespad.

Deelname
De wandeling start om 14.00 uur vanaf paviljoen Mrs Park, Waterfront 402 in Eindhoven. Hier is voldoende parkeergelegenheid. De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur en gaat over goed begaanbare paden.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over Park Meerland op de website van Stichting Beheer Park Meerland.


Grotere kaart weergeven