VersTasVanaf deze week kunnen bewoners in Meerhoven wekelijks een VersTas thuisbezorgd krijgen. De VersTas is een initiatief van Het Verskantoor en bevat diverse groente en fruit, rechtstreeks van het land.

Marten Kuik, woordvoerder van Het Verskantoor: “De producten komen zoveel mogelijk van lokale producenten en telers uit de regio. Het afgelopen jaar hebben wij met succes onze VersTassen afgeleverd op diverse afhaallocaties in de regio waar klanten deze zelf kunnen ophalen. Om nog meer mensen te bereiken, starten wij vanaf nu een pilot met thuisbezorgen. Een van onze pilotwijken is Meerhoven. Iedere dinsdagavond leveren we tussen 18.30 en 19.30 uur de VersTassen thuis af.”

Deelnemen
Meerhovenaren die willen deelnemen aan de pilot kunnen op de website van Het Verskantoor een test-account aanmaken en de VersTas fictief samenstellen. Bewoners die de samengestelde VersTas vervolgens daadwerkelijk willen bestellen, hoeven tijdens de pilot-fase geen bezorgkosten te betalen. Meer informatie is te vinden op de website www.verskantoor.nl/pilot-thuisbezorgen.