fruit-tree-715103_960_720Op zaterdag 10 maart 2018 gaat de werkgroep Eetbaar Park Meerland aan de slag met het planten en snoeien van fruitbomen en struiken in Park Meerland. Bewoners die de handen uit de mouwen willen steken en willen meehelpen, zijn van harte welkom.

In Park Meerland staan fruitbomen en struiken die moeten worden gesnoeid. Ook moeten de boomspiegels worden vergroot en worden voorzien van biologisch bemeste aarde. Van het afval worden takkenrillen gemaakt. Takkenrillen creëren nestgelegenheid voor vogels en geven bescherming aan kleine zoogdieren, amfibieën en insecten. Verder gaat de werkgroep fruitbomen, bessenstruiken en rozenbottels aanplanten.

Tijd, locatie en aanmelden
De werkzaamheden vinden plaats op zaterdag 10 maart 2018 tussen 10.00 en 14.00 uur. Verzamelen bij het parkeerterrein aan het Zandstrand in het verlengde van de Zandhagedis. Breng een schep mee en bij nat weer laarzen en regenkleding. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar . De werkgroep zorgt dan voor drinken en een broodje.