politie-logoWoensdagmiddag 11 mei 2016 om 13.15 uur heeft een overval plaatsgevonden in het filiaal van het Kruidvat aan het Meerplein in Meerhoven. De politie zoekt getuigen.

Een man kwam de winkel in, bedreigde de cassière met een mes en eiste geld van haar. De cassière gaf aan dat dat niet ging gebeuren, waarna de dader de winkel weer uit vluchtte. Hierna is meteen de politie gebeld. De politie heeft de dader echter niet meer kunnen vinden.

Signalement
Het signalement van de man luidt: blanke huidskleur, circa 35 à 45 jaar oud, smal gezicht en een normaal/slank postuur. Hij droeg een zwarte Nike-cap, een donkere zonnebril, een donker grijs fleecevest met rits, een donkere trainingsbroek met wit logo aan de voorkant, en Nike sportschoenen, kleur grijs met een blauw Nike-logo. De man is weggelopen in de richting van het park aan de zijde van de Grasbaan.

Getuigen
Eventuele getuigen die de man hebben gezien, worden verzocht contact op te nemen met de politie of de wijkagent. De wijkagenten van Meerhoven zijn bereikbaar via , telefonisch via 0900-8844 of via het contactformulier van Dick de Heus of Viola Bliek. Bel bij spoed (heterdaad) altijd 112.

Bron: Blog Politie Meerhoven.