Met het oog op de komende gemeenteraadsverkiezingen organiseren bewonersverenigingen in Meerhoven op donderdag 15 maart 2018 een politiek debat. De bijeenkomst vindt plaats in De Hangar, Meerbos 4 in Eindhoven en duurt van 20.00 tot ca. 22.00 uur. Iedereen is welkom, maar vooraf aanmelden is noodzakelijk.

Nagenoeg alle politieke partijen zijn tijdens deze avond vertegenwoordigd: PvdA, D66, VVD, SP, OuderenAppèl, CDA, GroenLinks, Brede Beweging LinksOm, LPF en de ChristenUnie. Partijen gaan met elkaar in debat over onderwerpen die in Meerhoven spelen. Thema’s zijn onder andere de (parkeer)overlast door Eindhoven Airport, de scholensituatie, internationalisering, voorzieningen en duurzaamheid. Ook zal het publiek bij de discussie worden betrokken.

Programma
De zaal is vanaf 19.30 uur geopend. Het debat start om 20.00 uur. Na afloop van het debat (ca. 22.00 uur) is er gelegenheid om na te praten.

Aanmelden
Vanwege de beperkte zaalcapaciteit dienen belangstellenden zich vooraf aan te melden via www.meerhoven.nl/politiekdebat.