algemeen-luchtfotoHeb jij passie voor sport en haar toekomst in de wijk Meerhoven? Jouw mening is belangrijk. Dus kom meepraten, denken en beslissen. Sportformule Eindhoven nodigt alle Meerhovenaren uit voor het Connecting Café op 19 november vanaf 19.00 uur in de kantine van voetbalvereniging DBS.

Sportformule Eindhoven is het laagdrempelig ‘kennis en expertisecentrum’ dat oplossingen biedt voor allerlei vraagstukken op het gebied van sport en bewegen.

Actief sportpark
Adviseur Hans van Bree van Sportformule Eindhoven: “Sportpark Meerhoven profileert zich in de veranderende maatschappij steeds nadrukkelijker als een actief sportpark. Hoe beweegt de vereniging mee met vraag en het aanbod in de wijk en hoe werken zij hierbij samen? We denken dat er nog veel kansen liggen die Meerhoven kunnen versterken. Tijdens het Connecting Café zijn alle partners, scholen, ondernemers en bewoners uit Meerhoven uitgenodigd om mee te praten over de behoeftes op het gebied van sport en bewegen.”

Aanmelden
Wil je je laten inspireren en meepraten over het activiteitenaanbod bij Sportpark Meerhoven? Meld je dan aan via het aanmeldformulier. Aanmelden is mogelijk tot en met 12 november 2015.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hans van Bree, Sportformule Eindhoven via of 040-238 14 60.

Programma
19.00 uur – Inloop en ontvangst in kantine Voetbalvereniging DBS
19.30 uur – Opening en welkom door voetbalvereniging DBS
19.40 uur – Inspiratie door gastspreker
19.50 uur – Café ronde 1: in gesprek met elkaar
20.20 uur – Korte pauze
20.40 uur – Café ronde 2: in gesprek met elkaar
21.20 uur – Afronding met de beste ideeën
21.30 uur – Start netwerkborrel