Heb je altijd al eens een kijkje willen nemen achter de schermen van de militaire Vliegbasis Eindhoven en Eindhoven Airport? Grijp dan nu je kans!

Woensdag 29 mei 2024 verzorgt de luchthaven speciaal voor Bewonersvereniging Meerhoven vier rondleidingen waarvan twee in de ochtend en twee in de middag. Eén van de rondleidingen is in het Engels. Het programma duurt 2,5 tot 3 uur. Het maximum aantal deelnemers per rondleiding is 15, dus totaal 60.

Aanmelden
Vooraf aanmelden is verplicht. Je dient je per persoon aan te melden. Meld je aan via het aanmeldformulier. Bij overschrijding van het maximum aantal deelnemers hanteren we de volgorde van aanmelding. Dus hoe eerder je je aanmeldt, hoe groter de kans dat je daadwerkelijk kunt deelnemen. Daarnaast krijgen leden van Bewonersvereniging Meerhoven voorrang op niet-leden. Uiterlijk twee weken voor de rondleiding krijg je te horen of en op welke tijdstip je wordt verwacht en welke aanvullende persoonsgegevens je moet doorgeven. Tijdens het bezoek aan de luchthaven dien je je met een geldig legitimatiebewijs te kunnen legitimeren.