Sinterklaas-MeerhovenOp vrijdagavond 20 november zetten Sinterklaas en zijn pieten weer voet aan wal in Meerhoven. Vanaf 18.00 uur begint het programma aan de kade van het kanaal ter hoogte van het Zandkasteel.

Wanneer de stoomboot is aangemeerd, rijdt Sinterklaas met Amerigo naar het podium naast het voormalig Luchthavengebouw ‘Welschap’ waar het uitgebreide programma zal starten. Er is live muziek van Muziek 040 en er zijn optredens van Dédé Danceballet. Kinderen kunnen met de pieten swingen op alle bekende hits. Uiteraard mogen de kinderen Sinterklaas ook een handje geven. Het programma eindigt om 20.15 uur.

Parkeren
Bezoekers worden verzocht niet met de auto te komen, mede gezien het ontbreken van voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Als vervoer per auto noodzakelijk is, parkeer de auto dan in de nabijgelegen parkeergarage onder het winkelcentrum.

Meer informatie
Kijk voor het volledige programma op www.sinterklaasmeerhoven.nl. De komende weken bezoekt Sinterklaas ook diverse andere plekken in Meerhoven. Zie: Sinterklaasactiviteiten Meerhoven.