Sinterklaas-MeerhovenOok dit jaar komt Sinterklaas met zijn pakjesboot naar Meerhoven en staat de wijk weer helemaal in het teken van Sinterklaas.

Op vrijdagavond 20 november rond 18.30 uur meert Sinterklaas met zijn pieten aan bij de fietsersbrug over het Beatrixkanaal ter hoogte van het Zandkasteel. Die avond zijn er tot 20.00 uur diverse activiteiten rond het Oude Luchhavengebouw aan het Zandkasteel 43. Voor meer informatie: www.sinterklaasmeerhoven.nl.

Buurtbezoeken
Na de avondintocht bezoekt Sinterklaas diverse buurten in Meerhoven. Zo rijdt hij op zondag 22 november met zijn pieten door de straten van de buurt Grashoek in Grasrijk en stopt hij bij iedere woning waar een speciale kleurplaat voor het raam hangt. Kijk voor meer informatie op www.grashoek.org. Ook in andere delen van Grasrijk is Sinterklaas van de partij. Houd de brievenbus in de gaten! Op vrijdag 27 november brengt Sint een bezoek aan de buurten Zand-, Bos- en Meerrijk. Kinderen kunnen onder andere deelnemen aan frietjes eten en een minipietendisco. Voor meer informatie: www.zand-bosrijk.nl. Ook Waterrijk wordt door Sint en zijn pieten bezocht. Kinderen en hun ouders in Waterrijk worden geïnformeerd via een flyer.

Winkelcentrum Meerhoven
Op zaterdag 28 november staat Winkelcentrum Meerhoven in het teken van Sinterklaas. Er is een Sinterklaas-spellencircuit waarmee kinderen leuke prijzen kunt winnen. Een muzikaal pepernotenduo zorgt voor een ‘vrolijke noot’. Kinderen kunnen ook terecht bij de ballonnenpiet voor mooie ballonfiguren. Binnenkort meer informatie op www.facebook.com/W.C.Meerhoven.