Sinterklaas-MeerhovenOok dit jaar komt Sinterklaas naar Meerhoven en staat de wijk weer helemaal in het teken van Sinterklaas.

Op vrijdagavond 18 november vanaf 18.00 uur vindt de avondintocht van Sinterklaas plaats. Sinterklaas zet dan met zijn pieten voet aan wal aan bij de fietsersbrug over het Beatrixkanaal ter hoogte van het Zandkasteel. Die avond zijn er op die locatie tot 20.30 uur diverse activiteiten. Voor meer informatie: www.sinterklaasmeerhoven.nl.

Buurtbezoeken
Na de avondintocht bezoekt Sinterklaas diverse buurten in Meerhoven. Zo rijdt hij op zondag 20 november met zijn pieten door de straten van de buurt Grashoek in Grasrijk en stopt hij bij iedere woning waar een speciale kleurplaat voor het raam hangt. Kijk voor meer informatie op www.grashoek.org. Ook in andere delen van Grasrijk is Sinterklaas van de partij. Houd de brievenbus of social media in de gaten! Op zondag 27 november brengt Sint een bezoek aan de kinderen van de buurten Zand-, Bos- en Meerrijk. Voor meer informatie: www.zand-bosrijk.nl. Ook Waterrijk wordt door Sint en zijn pieten bezocht. Kinderen en hun ouders in Waterrijk worden geïnformeerd via een flyer of andere media als Sint in hun straat langskomt.

Winkelcentrum Meerhoven
Ook Winkelcentrum Meerhoven staat in het teken van Sinterklaas. Zo zijn er op woensdag 16 november tussen 14.00 en 17.00 uur diverse activiteiten waaronder de opening van het Pakjeshuis. Op zaterdag 26 november vindt in het winkelcentrum een pietenrace plaats waarbij kinderen hun pietendiploma kunnen halen. Ook op andere dagen is er van alles te beleven in en rond het Pakjeshuis. Kijk voor meer informatie op www.winkelcentrummeerhoven.nl/evenementen en www.facebook.com/W.C.Meerhoven.