meerhovendag-schminckOp 28, 29 en 30 december 2015 organiseert Eindhoven Sport een evenement onder de naam ‘Speelrijk’ waarbij kinderen tot 12 jaar zich drie dagen lang kunnen vermaken in Sporthal Meerrijk.

Er is van alles te beleven. Zo zijn er luchtkussens en andere uitdagende activiteiten waar kinderen vrij en ongedwongen kunnen spelen. Ook ouders en verzorgers zijn van harte welkom om met hun kinderen mee te komen spelen.

Openingstijden
Je bent op 28, 29 en 30 december van harte welkom van 10.00 tot 17.00 uur. De entreeprijs voor kinderen bedraagt € 3,50 inclusief een consumptiebon voor ranja. Voor volwassenen bedraagt de entreeprijs € 1,-. Locatie, Sporthal Meerrijk, Meerbos 4, Eindhoven.

Vakantiekorting
Speelrijk is onderdeel van een kortingsactie, net als Kinderspeelland, ir. Ottenbad, de Tongelreep en IJssportcentrum Eindhoven. Bij elk bezoek aan één van deze activiteiten of accomodaties krijg je een kortingsvoucher. Bij een volgende activiteit in de kerstvakantie kun je deze inleveren. Heb jij al een kortingsvoucher weten te bemachtigen? Dan betaal je als kind slechts € 2,50 voor Speelrijk!

Bron: Eindhoven Sport.