Zondag 23 februari 2020 om 13.00 uur opent Residentie ‘De Hangar’ haar deuren voor het Kindercarnaval Meerhoven. Ook Stadsprins Ludovieckus en zijn gevolg zijn van de partij.

Het kindercarnaval in Meerhoven is één van de grootste carnavalsactiviteiten voor kinderen in de regio en vindt dit jaar wederom plaats in De Hangar, Meerbos 4 in Meerhoven. De organisatie is in handen van Carnavalsvereniging De Blindgangers. Bijzonder dit jaar is het bezoek van de Stadsprins met zijn gevolg.

Activiteiten
Kinderen kunnen aan verschillende activiteiten deelnemen. Er is een groot podium waarop onder leiding van een professioneel animatieteam kan worden gedanst en gesprongen. Verder kunnen kinderen zich laten schminken, is er een ballonnenclown en zijn springkussens aanwezig. De muziek is in handen van een professionele DJ.

Kaartjes
De entree voor kinderen en volwassenen bedraagt 5 euro. Kinderen krijgen een snoepzak en iets te drinken. Het gebruik van de bewaakte garderobe is gratis. Kaartjes zijn  verkrijgbaar bij Café/Zalencentrum De Hangar en Albert Heijn Meerhoven.

Meer informatie
Zie ook www.cvdeblindgangers.nl