Meerhoven 55 Plus is geselecteerd voor een donatie van het ING Nederland fonds en roept alle Meerhovenaren op om te stemmen.

Het ING Nederland fonds is opgezet om goede doelen in Nederland financieel te ondersteunen. Per regio worden vijf goede doelen geselecteerd. Daarna kan iedereen stemmen waarbij de hoogte van de donatie wordt bepaald door het aantal stemmen. Meerhoven 55 Plus is één van de vijf geselecteerde goede doelen in de regio Eindhoven.

Initiatieven
Antoon Hermsen, kartrekker van Meerhoven 55 Plus: “We zijn erg blij dat we zijn geselecteerd. In onze ogen terecht! Wij organiseren regelmatig bijeenkomsten, workshops en andere activiteiten die door veel senioren in Meerhoven worden gewaardeerd. Tevens zijn we betrokken bij nieuwe initiatieven zoals voetballen, zingen en powerwalk met Meerhoven Old Stars. En binnenkort starten we een educatieve middag met lezingen, boeken en films. Dit alles onder het motto ‘Meerhoven ontmoet, Meerhoven doet'”.

Stemmen
Meerhoven 55 Plus roept alle Meerhovenaren op om een stem uit te brengen. Dat kan tot en met zondag 11 februari 2018 via de link www.helpnederlandvooruit.nl/doel/meerhoven-55-plus. Hermsen: “Hoe meer mensen op ons stemmen, hoe groter de donatie die we ontvangen vanuit het ING Nederland fonds. Dus stem op Meerhoven 55 Plus!”.