Spreek je goed Nederlands en lijkt het je leuk om in gesprek te gaan met mensen die hun Nederlands willen verbeteren? Meld je dan aan als vrijwilliger bij het Taalcafé Meerhoven.

Het Taalcafé Meerhoven richt zich op bewoners in Meerhoven die op een laagdrempelige manier Nederlands willen leren spreken. Iedere vrijdag van 9.00 tot 10.00 uur komen met name internationals naar het Taalcafé Meerhoven om Nederlands te verbeteren. Onder begeleiding van Nederlandstalige vrijwilligers praten ze met elkaar over alledaagse dingen zoals werk, eten en hobby’s.

Vrijwilliger gezocht
Momenteel zijn bij het Taalcafé Meerhoven drie vrijwilligers actief. Vanwege het toenemend aantal bezoekers is het taalcafé op zoek naar een vierde vrijwilliger. Interesse? Kom dan op een vrijdag om 9.00 uur langs bij het Jongerencentrum De Hangar (Dynamo), Meerbos 2 in Meerhoven. Je schuift dan aan bij het taalcafé en kunt ervaren of het iets voor jou is. Of neem contact op met Jan Konings, verbinder bij WIJeindhoven. E-mail: . Telefoon: 06 38 331 321.