Op zaterdag 1 en zondag 2 september 2018 viert Tennisvereniging Meerhoven haar 15-jarig bestaan met diverse activiteiten voor leden en niet-leden.

Stefan van Bogget, voorzitter¬†Tennisvereniging Meerhoven (TV Meerhoven): “Onze vereniging werd op 6 augustus 2003 opgericht. We hadden toen nog geen tennisbanen en andere faciliteiten. Na onderhandeling met diverse partijen werd een jaar later een tennispark met zes verlichte all-weather banen, kleedruimtes en een paviljoen gerealiseerd. Inmiddels is TV Meerhoven uitgegroeid tot gezellige en sportieve vereniging die tevens een belangrijke maatschappelijk rol speelt in de wijk. Steeds meer kinderen en volwassenen ontdekken de tennissport en kiezen voor TV Meerhoven.”

Tennisclinics
Om niet-leden de sfeer bij TV Meerhoven te laten proeven, worden op zaterdag 1 september tennisclinics gegeven, zowel voor de jeugd (aanvang 14.45 uur) als voor volwassenen (aanvang 15.45 uur). Rackets zijn beschikbaar en vooraf aanmelden is niet nodig. Na afloop van de tennisclinics kunnen ge√Įnteresseerden terecht in het clubhuis voor vragen en informatie over het lidmaatschap en de trainingen. Locatie: Waterfont 2 (verlengde van de Waterlinie) in Meerhoven.

Sjeng Schalken
Op zondag 2 september worden de finales van de clubkampioenschappen gespeeld. Voormalig tennistopper Sjeng Schalken verzorgt dan tevens een tennisclinic en een demonstratiewedstrijd. De activiteiten op 2 september zijn alleen voor leden.

Meer informatie
Kijk voor het volledige programma op de website van TV Meerhoven.