Ben je lid van Bewonersvereniging Meerhoven? Of word je vóór 8 maart 2024 lid? Dan ontvang je het tweede bioscoopkaartje gratis bij Cinema Gold in Veldhoven! Lees hieronder de voorwaarden.

Een vereniging staat of valt met haar leden. Hoe meer leden, hoe beter wij de wijk kunnen vertegenwoordigen en hoe sterker we als Meerhovenaren staan bij gemeente en andere instanties. Daarom zijn wij blij met alle huidige en nieuwe leden! Als dank doen we graag iets bijzonders terug en bioscoop Cinema Gold in Veldhoven wil ons daarmee helpen.

Tweede bioscoopkaartje gratis
Leden ontvangen uiterlijk 8 maart twee vouchers (ieder ter waarde van €12,80) in de brievenbus. Lever de voucher in bij de kassa van Cinema Gold in Veldhoven en je krijgt het tweede bioscoopkaartje gratis bij aankoop van een kaartje tegen het reguliere tarief.

Actievoorwaarden
De vouchers zijn geldig van zaterdag 9 maart t/m vrijdag 5 april 2024 (met uitzondering van zaterdagavonden). De actie is niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen en is exclusief eventuele toeslagen voor 3D films en/of balkonplaatsen. Na aankoop van toegangskaarten is het niet meer mogelijk om de korting te claimen. Bij voorstellingen met een hoger tarief dan reguliere films wordt de meerprijs in rekening gebracht.

Filmprogramma
Het actuele filmprogramma kun je vinden op de website CinemaGold.nl en wordt iedere maandag en vrijdag geactualiseerd. Reserveren is niet verplicht maar kan gratis op 040 442 22 22 of via CinemaGold.nl.

Nog geen lid?
Meld je via www.meerhoven.nl/lidmaatschap aan als lid van Bewonersvereniging Meerhoven. Het lidmaatschap kost slechts 5 euro per huishouden per jaar. Je bepaalt zelf op wiens naam het lidmaatschap komt te staan.