Op woensdag 7 februari 2018 vindt de tweede editie van het Korein ‘KinderKennisKaffee’ plaats. Het KinderKennisKaffee is een ontmoetingsplek waar kinderkennis samenkomt met één gezamenlijk doel: samen gelukkige kinderen grootbrengen. Locatie: De Hangar, Meerbos 4 in Eindhoven. Aanvang 19.30 uur.

Het Korein ‘KinderKennisKaffee’ is een nieuwe ontmoetingsplek in Meerhoven waar professionals met diverse expertise en specialismen een aantal keer per jaar samenkomen. Het terugkerende event heeft als doel ontmoeten, kennis delen, inspireren en uitwisselen van informatie. Organisatoren zijn Nancy Hoens en Kim Wissink van Korein Kinderplein. Nancy Hoens: “Wij vinden het belangrijk om als professionals zichtbaar te zijn, in verbinding te staan met elkaar en samen te werken omdat we allemaal dezelfde kindbelofte delen: kinderen een blije tijd beloven!”

Kinderkennis-specialisten
Ouders, aanstaande ouders, verzorgers en grootouders zijn van harte welkom. Tijdens de bijeenkomst van 7 februari zijn diverse kinderkennis-specialisten aanwezig. Zo houdt pedagoog Petra Janssen, verbonden aan de Korein academie, een presentatie over het peuter-kleuterbrein waarbij ze belangstellenden meeneemt in de belevingswereld van het kind.

Aanmelden
Interesse om het Korein KinderKennisKaffee bij te wonen? Meld je dan aan via .