914998_huisstijl_HA.inddVanaf dinsdag 2 februari organiseert gezondheidscoach Cees van de Ven ‘Brisk walking’ in Meerhoven. Geïnteresseerden die willen ontdekken of Brisk walking bij hen past, krijgen twee gratis proeflessen. De eerste les start 2 februari om 9.00 uur. Locatie: Meerplein in Meerhoven.

Cees van de Ven heeft een lange carrière als leraar lichamelijke opvoeding en trainer/coach achter de rug. Hij heeft vele duizenden jongeren en volwassenen begeleid naar een hoger niveau van gezondheid. Binnenkort introduceert hij ‘Brisk walking’ in Meerhoven als onderdeel van zijn begeleidingsprogramma HealthAdventures. Van de Ven: “Brisk walking is wandelen in lekker tempo met een bepaalde techniek en oefeningen voor behoud van kracht in de benen. Nadat wetenschappelijk was bewezen dat korte, stevige wandelingen je gezondheid sterk positief kunnen beïnvloeden, kwam Brisk walking als fitnessactiviteit in opmars.”

Lessen
De lessen vinden vanaf 2 februari iedere dinsdag en donderdag van 9.00 tot 10.00 uur plaats. Vertrekpunt: Meerplein (tegenover Lidl). De eerste maand geldt een introductietarief van 3 euro per les per persoon, daarna kost een les 3,50 euro per persoon. De eerste twee lessen zijn gratis. De lessen richten zich op deelnemers in de leeftijd van 45 jaar en ouder.

Aanmelden en meer info
Aanmelden kan telefonisch via 06 41 380 774 of per e-mail via . Hier kun je ook terecht voor meer info. Aanmelden kan ook op locatie.