Zaterdagavond 31 augustus 2019 organiseert Anita Liebregts in samenwerking met de Vleermuiswerkgroep Noord-Brabant een vleermuizenwandeling voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar.

Meerhovenaren die iets willen leren over het nachtleven van een vleermuis kunnen 31 augustus een spannende avond tegemoetzien. Initiatiefnemer Anita Liebregts: “We gaan op stap in het donker met vleermuisdeskundige (Batman). Hij gaat ons van alles vertellen over vleermuizen. Met een bat-detector gaan we verschillende soorten vleermuizen opsporen, sommige kinderen kunnen ze zelfs horen. Deze wandeling is alleen voor de echte liefhebbers die niet bang zijn voor vleermuizen!”

Tijd en locatie
De wandeling start om 20.00 uur en duurt tot ca. 22.00 uur. Start- en eindpunt van de wandeling is het plein bij De Hangar, Meerbos 4 in Meerhoven. Deelname is gratis. Kinderen dienen minimaal 8 jaar te zijn en te worden begeleid door een volwassene.

Aanmelden
Degenen die aan de wandeling willen deelnemen, dienen zich aan te melden via . Bij slecht weer (hevige regenval) gaat de wandeling niet door.