Vanaf vandaag is winkelcentrum Terminal M uitgebreid met een overdekte speelhal. Een van de meest in het oog springende activiteiten is het vliegen met drones.

De speelhal is onderdeel van het nieuwe concept van beheerder Propertize waarbij men het centrum aantrekkelijk wil maken voor meer bezoekers. Volgens de eigenaar van Terminal M ondergaat het winkelcentrum de komende twee jaar een metamorfose met meer horeca, meer speciaalzaken en speeltoestellen. Dat alles met een kwinkslag naar het oude vliegveld Welschap.

Drones
Jesse Uilenreef van evenementenbureau Point of Concept: “We hebben nog niet zoveel ruchtbaarheid aan de overdekte speelhal gegeven. We willen eerst aankijken hoe het loopt en welke verbeteringen we kunnen doorvoeren. Kinderen tussen 4 en 12 jaar zijn hier onder begeleiding van hun ouders van harte welkom. De kosten bedragen 2 euro per kind. Voor de kleinsten is er een speelhoek terwijl de grotere kinderen zich kunnen uitleven op het springkussen met glijbaan en met het besturen van drones.”

Openingstijden
De overdekte speelhal is drie dagen in de week open: op woensdag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. De locatie is Meerzand 13 in Meerhoven (naast Gall & Gall).