Kijk jij ook altijd naar je favoriete vloggers op YouTube? En wil jij ook net zo goed worden? Schrijf je dan in voor een workshop vloggen en leer de basis van het populaire ‘vloggen’.

Meiden en jongens uit Meerhoven die in groep 7/8 van de basisschool en klas 1 en 2 van de middelbare school zitten, kunnen zich inschrijven voor vlogworkshops. Tijdens vier trainingen leer je hoe je vlogs moet voorbereiden, opnemen en digitaal te editen. Meld je snel aan want er is maar plek voor maximaal 15 deelnemers per groep.

Vlog Contest
Direct na de vlogworkshops gaat de Vlog Contest van start. Tijdens deze wedstrijd kan je alles wat je geleerd hebt in de praktijk brengen. Je strijdt voor de titel ‘Vlogger van Meerhoven’ en een professionele vlogcamera t.w.v. € 150,-. Deelname aan de wedstrijd is gratis en alleen voor workshopdeelnemers. Om kans te maken op de titel en de vlogcamera plaatst je je vlog online, zodat een vakkundige jury deze kan bekijken. Alle vlogs van de deelnemers komen online te staan en zijn openbaar te bekijken.

Data en tijdstip
De workshops worden georganiseerd in de kantine van voetbalvereniging DBS op woensdag 15 en 22 februari en 8 en 15 maart. De vlogworkshop voor groep 7/8 is van 18.00 tot 19.25 uur en voor klas 1/2 is het van 19.35 tot 21.00 uur. De kosten voor het volgen van de vlogworkshops zijn € 4,- per deelnemer. Dit bedrag moet je tijdens de eerste workshop contant en gepast betalen.

Inschrijven
Schrijf je snel in via de één van de volgende link:

Samenwerken
De vlogworkshops worden georganiseerd door de Open Club coach van Sportformule, Dynamo Jeugdwerk, TV Meerhoven en vv DBS. Bekijk de flyer.