Vossenjacht-sOp vrijdagavond 15 juli 2016 organiseert het Meerhoven24-loopteam ‘Aquajoggers’ een vossenjacht in Park Meerland van 18.30 tot 20.00 uur. Ouders en kinderen zijn van harte welkom.

Die avond verspreiden een aantal ‘vossen’ zich door de wijk Meerhoven. Kinderen en hun ouders proberen zoveel mogelijk vossen te vinden. Een leuke activiteit voor het gehele gezin. Let op: er is géén begeleiding aanwezig tijdens de vossenjacht. Ouders begeleiden zelf hun kinderen tijdens de vossenjacht.

Kosten
Deelname kost 2 euro per persoon, zowel voor kinderen als hun begeleider(s). Iedereen krijgt een versnapering van Jumbo Meerhoven. Alle inkomsten gaan naar het goede doel Make a Wish.

Aanmelden
Leerlingen van Basisschool De Startbaan en Basisschool ’t Slingertouw zijn via hun school geïnformeerd over de wijze van aanmelden. Ben je geen leerling van één van deze scholen, maar wil je wel als echte Meerhovenaar meedoen met deze activiteit? Schrijf je naam en leeftijd op een briefje en deponeer dit samen met het totale inschrijfgeld in een envelop in de brievenbus van Zandzwaluw 5 of Waterlinie 583. De organisatie is ook nog op zoek naar vrijwilligers die zich als ‘vos’ willen inzetten. Die kunnen zich aanmelden via .

Locatie
De vossenjacht start op het grote veld in het park aan de zijde van Waterrijk.

 

Vossenjacht