Op vrijdagavond 21 juni 2019 organiseert het Meerhoven24-loopteam ‘Aquajoggers’ wederom een vossenjacht voor het goede doel Make-A-Wish. Ouders en kinderen zijn van harte welkom.

Die avond verspreiden een aantal ‘vossen’ zich door de wijk Meerhoven. Kinderen en hun ouders proberen zoveel mogelijk vossen te vinden. Een leuke activiteit voor het hele gezin. De vossejacht is van 18.30 tot 20.00 uur. Verzamelen is vanaf 18.00 uur op het grote veld in park Meerland aan de zijde van Waterrijk.

Make-A-Wish
Deelname kost 3,00 euro per persoon voor alle deelnemers, zowel voor kinderen als volwassenen. De totale opbrengst gaat naar stichting Make-A-Wish Nederland. De stichting vervult ieder jaar ruim 500 wensen van kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Kijk voor meer informatie op www.makeawishnederland.org.

Aanmelden
Aanmelden kan door een briefje met de namen van de deelnemers en het totale inschrijfgeld in een gesloten envelop, uiterlijk 20 juni 2019 in te leveren in de brievenbus van Graspol 1 of Waterlinie 455. Vrijwilligers die zich als ‘vos’ willen inzetten, kunnen zich melden via .

Meer informatie
Voor meer inforamtie zie www.facebook.com/aquajoggers.