Op vrijdag 29 maart 2019 organiseert Voetbalvereniging DBS een Walking Football-toernooi voor zestigplussers. De aftrap zal worden verricht door Phillip Cocu, voormalig trainer en speler van PSV. Iedereen is welkom en de entree is gratis. Locatie: Sportpark Meerhoven, Het Schaapsdijk 109 in Meerhoven.

Het toernooi wordt om 9.45 uur geopend door Philip Cocu. De afsluiting vindt om 15.15 uur plaats met de uitreiking van de Fairplay Cup. Aan het toernooi nemen 16 Walking Football-teams deel waaronder DBS OldStars. Joop Spijker, namens het organisatiecomit√©: “De afgelopen twee jaar heeft DBS Oldstars aan verschillende leuke toernooien mogen deelnemen. Nu vinden we het tijd om ons eigen toernooi te organiseren. Het toernooi is tevens een mooie gelegenheid voor zestigplussers om kennis te maken met Walking Football in het algemeen en DBS OldStars in het bijzonder.”

DBS Oldstars
Momenteel heeft DBS Oldstars 29 leden. De groep is in 2016 begonnen bij PSV en daarna in nagenoeg dezelfde samenstelling doorgestroomd naar DBS. De vaste trainingsdag is op woensdag van 09.30 tot 12.00 uur. Hein Meurs, die de PR van het toernooi verzorgt: “Voetbalvaardigheid is geen vereiste, het samen plezier beleven aan het bewegen en het sociale aspect zijn de belangrijkste pijlers waarop Walking Football rust. Wel dragen we zorg voor een verantwoorde begeleiding qua trainingsopbouw en fysieke conditie, ook met behulp van een fysiotherapeut. De training wordt verzorgd door Peter Cocu, de vader van Philip Cocu.”

Meer infomatie
Voor meer informatie over het Walking Football-toernooi zie het programmaboekje of neem contact op met Joop Spijker, e-mail , telefoon 06 53 844 419. Informatie over DBS Oldstars en Walking Football in het algemeen kan worden ingewonnen via .