Van dinsdag 14 tot en met vrijdag 17 mei 2019 wordt er in Meerhoven weer flink gewandeld tijdens de achtste editie van de Wandelvierdaagse Meerhoven.

Met vier aantrekkelijke routes door Meerhoven leer je Meerhoven van een andere kant kennen en ben je tevens sportief bezig. De wandelvierdaagse start elke avond om 18.30 uur vanuit winkelcentrum Meerhoven in Meerhoven. De verwachte finishtijd is tussen 19.30 en 19.45 uur in winkelcentrum Meerhoven. De organisatie zorgt voor een versnapering bij terugkomst. Deelnemers lopen een afwisselende route van ca. 5 km door en rondom Meerhoven. De laatste avond worden de deelnemers feestelijk onthaald.

Deelname
Kinderen van 4 t/m 12 jaar (groep 1 t/m 8) en hun ouders/begeleiders kunnen meedoen. De kosten bedragen €3,00 per kind. Volwassenen betalen €1,50 euro (exclusief medaille) of €3,00 (inclusief medaille). Inschrijven kan online via www.meerhovenwandelt.nl.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op de site www.meerhovenwandelt.nl of stuur een e-mail naar . De organisatie is nog op zoek naar verkeersregelaars, EHBO’ers en mensen voor algemene hand- en spandiensten. Wil je helpen, stuur dan een bericht naar bovengenoemd e-mailadres.