politiemeerhovenIn de avond/nacht van woensdag 18 op donderdag 19 november jl. is het inbrekersgilde weer actief geweest in Grasrijk. In drie auto’s werd ingebroken en van één auto werden de spiegels weggenomen.

Er werd ingebroken in een grijze Volkswagen Passaat op het Grastapijt, een witte Volkswagen Golf op de Grasdreef en een grijze Volkswagen Golf op de Grassteppe. In alle auto’s kwam men binnen door forcering van een portierraam en uit alle auto’s verdwenen de radio-navigatie systemen. Op de Grashoen werden van een zwarte BMW 116i personenauto de beide buitenspiegels weggenomen. Ook dat gebeurde in dezelfde nacht.

Oproep
Wijkagent Dick de Heus: “Alhoewel een ruit van een portier van een auto vrij snel en ook vrij geruisloos kan worden vernield, en de dieven kennelijk ook apparatuur voorhanden hebben die het alarmsysteem kan omzeilen, is men toch vaak wel even bezig met zo’n kraak. Bij de Golf op de Grassteppe is eerst nog getracht een portiersslot te forceren. Dus mocht u verdachte lieden rondom- of bij een geparkeerde auto zien, bel dan meteen de politie.”

Contact
De wijkagenten Dick de Heus en Viola Bliek zijn bereikbaar via , telefonisch via 0900-8844 of via het contactformulier van Dick de Heus of Viola Bliek. Bel bij spoed (heterdaad) altijd 112.

Bron: Blog Politie Meerhoven