Ben je lid van Bewonersvereniging Meerhoven? Of word je vóór 8 maart aanstaande lid? Dan ontvang je twee vouchers voor een tweede bioscoopkaartje gratis bij Cinema Gold in Veldhoven! 

Bewonersvereniging Meerhoven is er voor alle Meerhovenaren. Hoe meer leden, hoe beter wij de wijk kunnen vertegenwoordigen en hoe sterker we staan bij de gemeente en andere instanties. Als lid beslis je mee over de koers die we varen als het gaat om bijvoorbeeld leefbaarheid, veiligheid en voorzieningen. Bovendien word je optimaal geïnformeerd over alles wat er in de wijk gebeurt. Niet alleen via onze app en nieuwsbrieven, maar ook via e-mails. Het lidmaatschap kost slechts € 5 per huishouden per jaar. Met jouw bijdrage kunnen wij namens de leden collectieve acties of juridische procedures starten. Daarnaast steun je diverse straatactiviteiten en wijkevenementen in Meerhoven.

Nog geen lid? Meld je dan nu aan!
Vul vóór vrijdag 8 maart aanstaande het aanmeldformulier in op www.meerhoven.nl/lidmaatschap en ontvang twee vouchers (ieder ter waarde van €12,80) voor een tweede bioscoopkaartje gratis bij Cinema Gold in Veldhoven! Lees de actievoorwaarden voor meer informatie.