Word lid!

Bewonersvereniging Meerhoven is er voor alle Meerhovenaren in de Eindhovense wijk Meerhoven. Wij streven naar een prettige en veilige woon- en leefomgeving. Daarbij richten wij ons op belangenbehartiging en het bevorderen van contacten tussen bewoners.

Waarom lid worden?
Een prettige en veilige woon- en leefomgeving, dat willen we natuurlijk allemaal! Hoe meer leden, hoe beter wij de wijk kunnen vertegenwoordigen en hoe sterker we staan bij de gemeente en andere instanties. Als lid beslis je mee over de koers die we varen als het gaat om bijvoorbeeld parkeren, verkeersveiligheid, het winkelcentrum en de stadsverwarming.

Het lidmaatschap kost slechts € 5 per huisadres per jaar. Met jouw bijdrage kunnen wij namens de leden collectieve acties of juridische procedures starten. Daarnaast steun je initiatieven zoals onze nieuwsbrief, Meerhoven.nl, Duurzaam Meerhoven, het Meerhoven Internationals Platform, het buurtpreventieteam Meerhoven, Stichting Stadsverwarming Eindhoven, straatactiviteiten en evenementen in Meerhoven. Nog geen lid? Meld je dan nu aan via onderstaande aanmeldknop!

Bestuur
Het bestuur van Bewonersvereniging Meerhoven bestaat uit vijf personen. Op de foto van links naar rechts: Ruben Trieling (voorzitter), Geert van Buul (secretaris), Gerard Verschuren (penningmeester), Hans Vissers (algemeen bestuurslid) en Diana Angelova (algemeen bestuurslid). Alle bestuursleden zijn bereikbaar via . Zie ook onze statuten.