Lijkt het je leuk om samen met wijkbewoners te leren vlechten met kralen? Meld je dan aan voor de workshop Kumihimo .

Kumihimo is van oorsprong een Japanse vlechtkunst van meer dan 1000 jaar oud. Met behulp van een Kumihimo vlechtschijf kun je op een makkelijke manier hele mooie koorden vlechten. De schijf heeft veel gleuven om de draden in vast te zetten. Daardoor is het mogelijk om met veel draden te werken en dus dikke koorden al dan niet met kralen te vlechten. Tijdens de workshop ga je een Kumihimo-armband met kralen vlechten. De workshop is geschikt voor personen vanaf 10 jaar. De voertaal is zowel Nederlands als Engels.

Tijd en locatie
De workshop vindt plaats op dinsdag 4 juni van 15.00 tot 17.00 uur in Jongerencentrum De Hangar (Dynamo), Meerbos 2 in Meerhoven.

Kosten
De kosten bedragen vijf euro per persoon en dien je te plekke contact of via een Tikkie te betalen. Alle materialen zijn bij de prijs inbegrepen. Aangezien de workshop wordt georganiseerd door vrijwilligers en men de kosten zo laag mogelijk wil houden, wordt gebruikgemaakt van een kartonnen  schijf. Als je voorkeur hebt om met een Kumihimo schijf te werken, dan kun je deze zelf aanschaffen en meenemen naar de workshop.

Registratie
Vanwege het beperkte aantal plaatsen dien je je vooraf aan te melden via dit formulier.

Meer informatie
Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar .

Grotere kaart weergeven