Op dinsdag 7 en 14 mei 2019 organiseert Kinderopvang Klokje Rond in samenwerking met Kids & Work van 19.30 tot 22.00 uur een workshop ‘Werk en gezin in balans’.

Kids & Work is een organisatie die werkgevers en hun medewerkers begeleidt bij de veeleisende combinatie van werk en ouderschap. Veel ouders worstelen met hun werk/privé-balans. De workshop is gericht op ouders die carrière en kind(eren) succesvol willen combineren. Tijdens de avond komen inzichten en bewustwording rondom werk/privé-dilemma’s aan de orde. Tevens krijgen ouders tips en tools om zelfstandig valkuilen op te sporen en aan te pakken. Andere onderwerpen zijn:  creëren en behouden van balans tussen werk en gezin en focus aanbrengen in een 24/7 maatschappij en -mentaliteit.

Kosten en aanmelden
Deelname kost € 19,95 per persoon. Aanmelden kan via www.klokjerond.nl/workshop-kids-work.

Locatie
De workshop van dinsdag 7 mei wordt georganiseerd bij Kinderopvang Klokje Rond, Houtwal 2 in Veldhoven. Op dinsdag 14 mei wordt dezelfde workshop georganiseerd bij Kinderopvang Het Witte Wiel, Provincialeweg 4 in Veldhoven. De inloop is om 19.00 uur. Om 19.30 uur gaat de workshop van start.