Dit voorjaar wordt in het Zeecafé van Wooninc.Plus gebouw De Blinkerd een reeks workshops Positief Gezond aangeboden voor bewoners in Meerhoven. Deelname is gratis.

Blijf je hangen in mentale vermoeidheid? Ben je op zoek naar positieve activiteiten of zingeving in het leven? En wil je hier zelf mee aan de slag gaan om je prettiger en gezonder te voelen? Dan zijn de workshops Positief Gezond wellicht iets voor jou.

Meerdere thema’s
Uit onderzoeken is gebleken dat mensen meerdere thema’s belangrijk vinden om een gevoel van welzijn te ervaren. Positief Gezond bestaat uit zes verschillende workshops om welzijn te vergroten. Je kiest zelf welke workshops je wilt volgen. Deelname aan meerdere workshops is mogelijk. Je krijgt informatie, doet oefeningen en wisselt ervaringen uit met andere groepsleden. Na afloop neem je het werkblad met de oefeningen mee naar huis. Het doel is om je eigen mogelijkheden en kwaliteiten in te zetten en zo de regie over jouw leven te houden.

Voor wie?
Deze zes verschillende workshops zijn geschikt voor iedereen van 18 jaar en ouder die zelf aan de slag wil met het bevorderen van zijn of haar welzijn, bijvoorbeeld bij een chronische ziekte of probleem. De workshops kunnen ook interessant zijn voor jong volwassenen en ouderen, die op zoek zijn naar een prettiger leven

Data, tijden en locatie
Hieronder een overzicht van het aanbod en de data waarop de workshops plaatsvinden:

  • Dagelijks functioneren (13 mei 2024)
  • Meedoen (27 mei 2024)
  • Lichaamsfuncties (3 juni 2024)
  • Mentaal welbevinden (10 juni 2024)
  • Zingeving (17 juni 2024)
  • Kwaliteit van leven (24 juni 2024)

Alle workshops starten om 9.30 uur en duren ca. twee uur. Locatie: Wooninc.Plus gebouw De Blinkerd, Graskant 11 in Meerhoven. De workshops worden in het Nederlands aangeboden.

Inschrijven
Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Wil je meedoen aan één of meerdere workshops? Schrijf je dan in via www.post-z.nl/groepsbegeleiding/workshops-positief-gezond. Heb je hulp nodig bij het inschrijven? Vraag dan gerust iemand in jouw omgeving om je te helpen


Grotere kaart weergeven