Drie maanden geleden gestart en nu al een groot succes: gemengd zangkoor ‘Meerhoven Old Stars’. Dertig enthousiaste dames en heren zingen iedere donderdag van 10.00 tot 12.00 uur in de kantine van voetbalvereniging DBS.

Antoon Hermsen, kartrekker van Meerhoven 55 Plus: “Iedereen die wil zingen, is van harte welkom. Zowel mannen als vrouwen. Het maakt niet uit hoe oud je bent en ervaring met zingen is ook niet nodig. Het gaat om het plezier en het samenzijn. En daarin zijn we binnen korte tijd behoorlijk geslaagd.” Het zangkoor staat onder leiding van Caroline Chamboné en is vooral nog op zoek naar mannen.

YouTube
Wie een indruk wil krijgen van het zangrepertoire van zangkoor ‘Meerhoven Old Stars’ kan een kijkje nemen op YouTube. Het repertoire varieert van populair tot klassiek. Onlangs introduceerde het zangkoor haar eigen ‘Meerhoven Old Stars’-lied. Meer filmpjes staan onderaan dit bericht.

Aanmelden
Geïnteresseerden die zich willen aansluiten bij het zangkoor kunnen zich melden bij Ans van Kampen via of telefonisch via 06 24 797 861. De repetities vinden iedere donderdag van 10.00 tot 12.00 uur plaats in de kantine van voetbalvereniging DBS, Het Schaapsdijk 109 in Meerhoven.