Zangliefhebbers in Meerhoven kunnen zich vanaf nu aansluiten bij een nieuw initiatief van seniorenclub Meerhoven 55 Plus en voetbalvereniging DBS: het gemengd zangkoor ‘Meerhoven Old Stars’.

Vanaf 7 september 2017 repeteert Meerhoven Old Stars iedere donderdag van 10.00 tot 12.00 uur in de kantine van voetbalvereniging DBS aan het Schaapsdijk 109 in Meerhoven. Antoon Hermsen, kartrekker van Meerhoven 55 Plus: “Iedereen die wil zingen, is van harte welkom. Zowel mannen als vrouwen. Het maakt niet uit hoe oud je bent en ervaring met zingen is ook niet nodig. Het gaat om het plezier en het samenzijn.”

Kennismaken
Op donderdag 17 augustus om 10.00 uur vindt een kennismakingsbijeenkomst plaats in het voormalig luchthavengebouw Welschap (Zandkasteel 43) waar lunchroom en wijnbar ‘Echt Welschap’ deze maand haar deuren heeft geopend. Tijdens deze bijeenkomst kunnen aspirant-leden kennismaken met de dirigent en worden de wensen voor het repertoire besproken.

Aanmelden
Geïnteresseerden die willen deelnemen aan de kennismakingsbijeenkomst van 17 augustus en/of zich willen aansluiten bij het zangkoor worden vriendelijk verzocht zich vooraf aan te melden bij Antoon Hermsen via of telefonisch via 040 842 77 95.